"Кукино” 1 юни от 16:00 до 19:00 часа

автор: Вероника Преждарова: 
с участието на Силвия Терзийска, Ани Атанасова 

  Щастливи сме да ви поканим в Деня на детето- 1ви Юни в Ателие Пластелин за представлението за деца „Кукино” – работилница – да сглобим кукли с материали за рециклиране, което заедно да сътворим и преживеем, забавлявайки се! 

 

 "Кукино” – автор: Вероника Преждарова: с учатсието на Силвия Терзийска, Ани Атанасова. 

„Кукино” е във фомат, който позволява на децата да бъдат водещи и участници на театралното представление като преди това сами сглобяват кукли, които са изцяло от материали за рециклиране, от стари вещи: играчки и предмети от бита. Насърчваме и този път участниците да донесат свои стари неща, които биха искали да претворят в нов предмет и те да оживеят бидейки част от представлението, което разказва една поучителна история през чувствата и мислите на децата. Така живото театралното представление ни разказва за вълненията и за мечтите на децата днес.Играейки с куклите децата изразяват себе си и създават заедно с нас и публиката едно пъстро и забавно театърално представление. 
Целта на работилницата е да насърчи творческия порив в децата, те да изрзазят себе си и да претворяват и да изградят умения за визуално представяне на идеите си. За цел имаме и да се припомним, че красотата на природата зависи от това, което ние правим, за да я поддържаме чиста и свежа и освен консуматори децата и а и всички можем да бъдем и творци. 
 В работилница „Кукино” освен изработката на кукли с материали за рециклиране децата ще имат възможност да се запознаят с основни природни закони във физиката, химията и биологията. Поднесени по лесен за възприемане от децата начин от специалисти в областта. Родителите са безценната ни публика! Всички други гости са добре дошли! 
Вход за работилницата: 5 лв

„Кукино” участва в Джобния фестивал на есен 2014 със своя дебют и през пролет 2015 . През това време такива работилници за деца се случваха в Хлебна къща София – Фурна НадЕжко.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение: