QUEST FISTING





29април- 9 май
Ballais Nicolas
Berné Jocelyn
Clam Arthur
Clouard Pierre-Alexandre
Feuvrier Pierre
Le Forestier Victor
Le Moigne Luc
Quily Eddy
Vivien Erwan
  
Лориен е исторически град в Bretagne, Франция - келтски народ заселил  се по френските земи в края на средните векове. Незасегнат от войната и построен наново  днес Lorient може да се счита за един от най-грозните френския градове, без съмнение.
 Град Лориен е известен като  домакин на най-голямият съществуващ  музикален   Келтски фестивал в света.  Фантастичен пир на подбрани „путки” и пияни „прасета”, както и шум от  гайди.
В тази тъжна и мрачна  атмосфера се ражда, като Исус, ( в склада на скариди където работехме), The Fisting Ouest Crew, 100% Lorient  продукт, в чистата си  нищожност, мотаене навън и културна осъкатеност , основната достойнства на гражданите на Lorient .
The Fisting Ouest Crew е съставено от девет момчета, които се  характеризират  със склонността си  към прекомерно чувство на неудовлетвореност, прекомерната употреба на алкохол и наркотици,  завист по отношение на творческите си успехи  и  производство на направи си сам    фензин списания, всякакви печатни  издания, видео и дори музикален лейбъл (скоро).
Започнахме с  фензина Ouest Fisting, като шега. С ниска цена и ексклузивно и само  в Lorient, първото издание от дълго време, с ултра-провокативно и антисоциално съдържание, успехът бе незабавен: гостите на  рокенрол концертите от екипажа Tomahawk, с бар Le Gallion (единп от местата където се събират млади хора не само от Lorient ), а Quimper (град) представихме Ouest Fisting  на ежегодния фестивал за печатни издания, изложба на Rave парти, и днес партньорство със студенти от „Национална  художествена акдемия „София .
The Fisting Ouest Crew  се занимава с графичен и звуков синтез  от видео, рисунки, гравюри, сериграфии и т.н., вдъхновени от алтернативната среда, в която ние често се намираме, Вселена, която  е претъпкана с  Tekno музика, комикси, пънк и Rock'n'Roll,скейтборд, графити, наркотици и момичета.   Циничен вкус за провокация (без да отричаме нуждата си от отмъщение),  насилие в рисунките, в отговор  на натрапчивата тематика ежедневието ни: всички видове насилие, сексуално извращение,  липса на култура и човешка глупост. Очевидно е, че  предпочитаме да го направим  забавно, защото ние просто не може да останем сериозно настрояни към  тежките и важни  теми, които застъпваме. Подигравка, срещу нас, срещу теб или срещу всички, все още е нашето най-ефективно оръжие. Нещо като тези деца, които хвърлят камъни по хората, смеейки се, но никога не ги хващат, .
Единствена цел   Fisting Ouest е да навреди, по един или друг начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение: