Радио Туту: Парсифал 06, 14, 17 и 18 ноември



 "РадиоТуту" е дългосрочен проект на Субтеатър, в който се задава ситуационна рамка, а последващият процесът излиза от всякакви предварителни формули, както и от фиксираното репетиционно пространство и прави сцена там където я обяви за такава: на улицата, в стаята, сред природата. Свидетел на това е видеокамера, която дава суровия материал за бъдеща обработка и архив. Камерата се явяв аповод за театър, а не кадриран разказ. "Парсифал" е поредица от акции на Радио Туту в не-театрални пространства, които изместват репортажното видео-отразява ненадействителността в полето на не-научното не-познато."Парсифал" е загубения герой на артуровия романс, който навлиза като натрапено възстановяване на прекъсната/мъртва традиция, на изгубената перспектива на преднаучното познаване на света. Акциите ще бъдат представени в четиривидео-пърформанса в АтелиеПластелинна 06, 14, 17 и 18 ноември от 19 часа.

Вход: Свободен.

Продължителност околочас.

Събитието е част от проект "Артпортали - 10 годишен юбилей на Джобен фестивал и 14г. Ателие Пастелин" по програма Едногодишен грант към НФК.

Събитията в Ателие Пластелин се осъществяват с подкрепата на "Арт портали - 10 години Джобен Фестивал и 14 години Ателие Пластелин" по Едногодишен грант към Национален фонд "Култура".
#NationalCultureFund #НацоналенФондКултура #AteliePlastelin #АтелиеПластелин 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение: